ضدآب کننده

ضدآب کننده ها یکی از محصولات جدید فناوری نانو هستند که برای ضد آب سازی سطوح مختلف همچون سطوح گچ، ام دی اف و مصالح ساختمانی دیگر طراحی و ساخته شده اند. محلول ضد آب کننده شرکت نانو توس 100 درصد از تکنولوژی نانو ساخته شده و به همین خاطر قابل حل شدن در آب و دوستدار محیط زیست است.

ضدآب کننده تا عمق چند میلی متر درون منافذ بتون یا سطوح گچی نفوذ می کند و یک پوشش ضدآب را تشکیل می دهد که باعث تشکیل غشای یکپارچه و غیر قابل نفوذ در مقابل رطوبت و نشتی می شود. این فناوری علاوه بر خاصیت ضد آب سازی دارای خاصیت حفظ قابلیت تنفس سطوح و سازه می باشد. بنابراین در حالی که آب نمی تواند به سازه نفوذ کند، بخار آب می تواند از آن خارج شود.

در ادامه در مورد ویژگی های ضدآب کننده و مهم ترین موارد استفاده از آن بیشتر توضیح خواهیم داد. همچنان با شرکت نانو پودر توس همراه باشید.

خصوصیات ضدآب کننده

ضدآب کننده به طور کلی یک ترکیب منحصر به فرد و جدید است که سطوح را در برابر نشتی آب و رطوبت، تخریب ناشی از اشعه فرا بنفش خورشید و تغییرات دمایی و اشتعال مقاوم می سازد. تمامی این ویژگی ها به دلیل قدرت نفوذ ذرات نانو است که می تواند هر سطحی را در برابر عوامل مخرب مقاوم سازد و خاصیت آب گریزی را برای مدت های طولانی حفظ کند. ضد آب کننده با حل شدن در آب یک محلول شفاف مثل آب تشکیل می دهد که بسته به کاربرد آن با سطوح مختلف همچون گچی پیوند شیمیایی ایجاد کرده و بعد از خشک شدن، خود را با آن تطبیق می دهد تا از سطح در برابر آب ورودی محافظت نماید.

این روزها انواع مایع ضدآب کننده برای کلیه سطوح و قطعات مختلف شامل مثل ام دی اف، چوب، نئوپان، شیشه، آینه، فلز، آجر، سنگ، کاشی و سرامیک، سیمان و بتن، گچ و حتی سطوح رنگ و روغن شده وجود دارد. در ادامه چند نمونه کاربردی از ضدآب کننده های مورد استفاده در ساختمان ها را معرفی می کنیم.

ضدآب کننده مصالح ساختمانی مانند گچ ساختمانی

همانطور که می دانید معمولا از گچ در مکان ‌هایی که با آب در تماس است حمام، سرویس بهداشتی و آشپزخانه استفاده نمی کنند. زیرا گچ در برابر آب و رطوبت مقاومتی ندارد و بسیار ضعیف است و در صورت تماس با رطوبت نیز طبله کرده و ظاهر دیوار را ناخوشایند می سازد. به همین خاطر ساختمان سازان و مهندسان به فکر راه حلی برای مقاوم کردن گچ در برابر رطوبت هستند.

در گذشته برای افزایش مقاومت مصالح ساختمانی همچون گچ در برابر رطوبت، از لایه های رنگ روغن استفاده می شد، اما این رنگ ها نیز به طور کامل قادر به ضد رطوبت ساختن گچ نبودند و بعد از مدتی گچ دوباره طبله می کرد. اما خوشبختانه امروزه با پیشرفت تکنولوژی و ساخت ضدآب کننده با فناوری نانو می توان کلیه مصالح ساختمانی همچون گچ و بلوک های پیش ساخته گچی را با کمترین هزینه ضدآب نمود. به این ترتیب با این فناوری، سطحی مستحکم و مقاوم از گچ ایجاد می شود که به راحتی قابل آسیب زدن، خراش و یا ترک نیست.

محلول ضدآب کننده با توجه به ابعاد نانو به عمق ذرات گچ نفوذ کرده و با کلیه عوامل آبدوست آن واکنش می دهد و گچ را به صورت دائمی ضدآب می نماید.

مزایای ضدآب کننده گچ

– به کمک ضدآب کننده گچ استفاده از پوشش گچ در محیط های رطوبت داری مثل سقف حمام و آشپزخانه ها امکان پذیر می شود.

– این محلول مانع از طبله شدن و پوسته پوسته شدن لایه های گچ در مجاورت رطوبت می گردد.

  • ضدآب کننده ام دی اف (MDF)

با استفاده از ضدآب کننده ام دی اف یک لایه نازک شبیه به پلاستیک بر روی ورق های برش خورده MDF قرار می گیرد.  پس از خشک شدن این لایه نازک، دیگر رطوبت و آب به ام دی اف نفوذ نخواهد کرد. شما همچنین می توانید محصولات ضد آب کننده نانو را بر روی سطوح کابینت اعمال کنید و به این صورت کابینت های آشپزخانه خود را ضد آب نمایید. ذرات نانو در واقع یک پوشش دائمی برای کابینت محسوب می شوند و عمر کابینت را برای سال ها افزایش می دهند. پوشش های نانو فقط برای ضدآب کردن کابینت استفاده نمی شوند بلکه از آن در برابر حرارت و خراشیدگی نیز محافظت می نمایند.

مزایای ضد آب کردن ام دی اف

– ورق های ام دی اف را در برابر هر گونه آب و رطوبت به طور کلی ایزوله می کند.

– مانع از رشد و تکثیر قارچ ها و باکتری ها بر روی ورقه های ام دی اف می شود.

– عمر مفید کابینت های ام دی اف آشپزخانه ها را به میزان زیادی افزایش می دهد.

– موجب رعایت بهتر اصول بهداشتی در داخل آشپزخانه می شود.

ویژگی های کلی ضد آب کننده های نانو چیست؟

– از قابلیت نفوذ عمیق به داخل منافذ برخوردار هستند و در عین حال فرآیند تنفس مواد را نیز حفظ می کنند.

– ضدآب کننده های نانو به راحتی روی انواع سطوح ساختمانی قابل اجرا هستند و با مواد ساختمانی 100 درصد سازگاری دارند.

– بی رنگ هستند و بعد از خشک شدن هیچ گونه تغییر رنگ و ظاهر در سطح ایجاد نمی کنند.

– نه تنها در برابر آب بلکه در مقابل اشعه های خورشیدی و آتش نیز بسیار مقاوم هستند.

– غیرسمی، سازگار با محیط زیست و قابل حل شدن در آب هستند.

– فاقد آلودگی و آسیب های فیزیولوژی می باشد.

– از چسبندگی خوبی نسبت به سطوح مختلف برخوردار هستند.

– ضد باکتری، خزه، جلبک و میکروب هستند.

– کاربرد ساده ای دارند.

دارا بودن این ویژگی ها باعث شده تا اجرای ضدآب کننده در ساختمان موجب صرفه جویی در وقت و هزینه مهندسان و ساختمان سازان گردد. برای تهیه ضدآب کننده با شرکت نانو توس تماس بگیرید.

روش های استفاده از ضدآب کننده

قبل از استفاده از ضدآب کننده نانو، سطح مورد نظر شما باید خشک و عاری از هرگونه آلودگی و چربی باشد. پس از تمیز کردن سطح محلول ضدآب کننده را توسط قلمو ، پیستوله و یا اسپری تا زمان اشباع کامل روی سطح اعمال نمایید. برای اطمینان بیشتر و رسیدن به نتیجه ای با کیفیت مطلوب تر، توصیه می شود ضدآب کننده را ترجیحا در دو نوبت به فاصله زمانی ۲ تا ۴ ساعت اجرا نمایید.

به این ترتیب سطح مورد نظر پس از 24 ساعت تا عمق نفوذ محلول (بین 5 تا 20 میلی متر) ضدآب خواهد شد. ضد آب کننده با ایجاد یک لایه نازک از این مواد، قادر به ضد آب نمودن و یا آب بندی کلیه سطوح گچی، سیمانی ، بتنی ، چوبی و غیره می باشد.

ضدآب کننده شرکت نانو توس

ضدآب کننده شرکت نانو پودر توس یکی دیگر از جدیدترین روش های عایق کاری و آب بندی مصالح ساختمانی است که همزمان موجب مقاوم سازی سازه نیز می گردد. ترکیبات این محصولات جدید بر پایه امولسیون پلیمرهای آکریلیک می باشد که علاوه بر مقاوم سازی سازه، سطح را نیز عایق می کند. خاصیت تنفس، انعطاف و الاستیسیته این مواد در حد کنترل شده و مناسب با محیط های مختلف سازه ای طراحی و ارائه شده است. برای خرید بهترین محلول ضدآب کننده از شرکت نانو توس با متخصصان ما در این شرکت تماس بگیرید.